0.00 грн
Оформить заказ- Обзор товара
- Отзывов (0)
Тріска для копчення SANTOS з горіхового дерева Гікорі ідеально підходить для приготування свинини та яловичини. Також відмінно поєднується з птицею, бараниною та дичиною. При використанні тріски для копчення гриля їжа готується в менш інтенсивному режимі, ніж при звичайних способах грилінгу. Ефірні олії, що виділяються, надають м'ясу тонку димну нотку. Інструкції із застосування: • Замочіть тріску для копчення у воді приблизно на 30-60 хвилин • Злийте воду та додайте тріску в коробочку для копчення (для використання на газових грилях) • Помістіть коробочку для копчення з тріскою на аромапластини або решітки • У вугільних грилях тріску додавайте на розпалене вугілля або брикет • Залежно від тривалості приготування на грилі використовуйте приблизно 1–2 жмені тріски, щоб надати легкий смак копченості стравам, приготованим на грилі. Для класичного копчення використовуйте приблизно 3 жмені. Основні технічні характеристики: • Виготовлено з горіхового дерева Гікорі • Вага: 1кг • Фракція: близько 2 мм
Отзывов (0)
Нет отзывов об этом товаре.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.