0.00 грн
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
З каменем для піци SANTOS ви можете пекти піцу, як у кам'яній печі. Хрумка основа і соковита начинка - ідеальна піца. Камінь для піци SANTOS подбає про це. Насолоджуйтесь піцою, як в Італії, приготованій на грилі або в духовці. Як працює камінь для піци Камінь для піци виготовлений із кордієриту. Цей природний матеріал має особливу термостійкість (до 1000 °C) і рівномірно віддає акумульоване тепло. Переваги каменю для піци На попередньо розігрітому камені для піци основа піци відразу стає хрумкою, не прилипаючи. Також на камені можна приготувати Фламмкухен та інші пироги, випічку. Просте застосування Камінь для піци ідеально підходить для використання на газовому грилі або духовці. Перед першим використанням протріть камінь для піци вологою ганчіркою. Поливати, змащувати або присипати борошном не потрібно - ви кладете випічку прямо на камінь. Камінь для піци товщиною 1,5 см швидко нагрівається та готовий до використання. Випічка кількох піц або Тарт Фламбе поспіль не складе труднощів. Покладіть камінь для піци на холодний гриль або в холодну духовку. Потім можна розпочинати нагрівання. Покладіть піцу або іншу випічку на папір для випічки та витягніть її з деко на гарячий камінь для піци. Щоб не підпалити пергаментний папір, зніміть його, коли на тісті утворюється скоринка. Ви досягнете найкращих результатів, якщо будете класти піцу і Тарт Фламбе прямо на камінь. Легке очищення Протріть охолоджений камінь для піци вологою тканиною. Не використовуйте засоби для чищення, оскільки вони можуть не вимиватися і спотворювати смак. Зіскребіть залишки їжі латунною щіткою або шпателем. Нагар та знебарвлення не впливають на смак та гігієнічно нешкідливі. При необхідності видаліть їх дрібним наждачним папером. Потім протріть камінь вологою тканиною. Технічні характеристики: • Розміри: 45 х 35 х 1,5 см • Вага: 4,36 кг • Матеріал: кордієрит (натуральний матеріал)
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.